..så var det slut på det roliga




.. I allafall för Mr. Horny alias Östen.
Mr. Horny lämnade ofrivilligt för 15 minuter sedan lägenheten ännu än gång. Ms. Popcorn  ligger och solar på mattan som om inget någonsin har hänt. Bitch.
Men, det blev i allafall 3 parningar totalt. Och lite "extras" på min säng Y U C K! *Tvätta AB*
Idag körde vi fasthållning och filt över huvudet nr 2 men i slutet vart det fullt med kuckelimuck i hundkojan med en tik som ställde upp sig som en... ja. Det känns som om jag inte känner min hund längre! Stranger Bitch dog!
Fick en jobbig bild i huvudet. Ni vet dom där "Titta han snackar" filmerna från 90-talet med John Travolta där spermierna för en tävlingssnack på väg mot ägget.. Tänk er 7 dubbelt så många spermier och ägg och snacket som pågår just i denna sekund.
Sajko, varför tittar man på så många B filmer?
Tack för att ni ville komma hit, tack för all hjälp och de tips du gett Helena!

Tänk 7 små puppisar! Alla vita! Hehehee..Håll tummarna!

Psst.. Uppfödare, det är olagligt att hålla fast tikarna under parning. Så det kanske inte är något någon rookie ska börja köra som standard nu HAHAHAA!
För Selma var detta ok, i slutet förstod hon att hon skulle ställa upp sig själv. Tror denna tjej kunnat "poppa" runt i en vecka utan att förstå vad hon skulle göra med alla hormoner i explosion samtidigt i fascinationen över att ha en lekkompis hemma.
Alla fundamentalistiska SKK anhängare kan andas ut.. ;)


Kommentarer
Postat av: Karin

Yehee baby! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback