the club - beverly hills

image683


Hoppsillihoppsan, vad trillar jag på om inte en superhot nyöppnad club för snuskigt bortskämda hundar belägen i Beverly Hills, Hollywood, L.A? "The Club - Beverly Hills" är klassad som världens lyxigaste country club för hundar - garanterat för topdogs only!
Klubben är en privat country club med begränsat medlemskap och med en totalt outreagous service policy inkluderat "one-on-one attention" - totalfokus, omsorg och spoiling per hund. Vad sägs om doggie spa aktiviteter som "jacuzzi soaks", massage, yoga eller aromatherapy? Men The Club är inte bara spa, här fokuserar man med toputbildad personal på att anpassa var hunds livsstil till den bästa.

Man tynger på 3 delar som är specifikt för The Club - Beverly Hills:
1. Socialization & Mannares - Lek och socialisation med andra hundar med fokus på personkemi (man parar ihop hundar av samma storlek, sinne och karaktär för lek).
2. Nutrition & Longevity - personlig kost- och näringskunsult för var hund med bl a personligt matschema.
3. Health & Fitness - personlig tränare och personligt träningsprogram.

På The Club är det hundens välbefinnade som är av största värde "relaxed dogs, happy owners" är mottot, för var clubmedlem ingår eget personligt skåp för förvaring av tillbehörigheter, egen personlig sovvrå med "personalized bedding", det ingår car service - upphämtning och avlämning vid hemmet i limousine, och givetvis eget dagsschema. Klubbmedlemmarna kan komma och gå som dom vill, när matte drar iväg på sitt yogapass kommer The Club limon och hämtar upp Fido för sitt egna yogapass eller om matte ska iväg över en weekend kan fido njuta topdog livet på The Clubs 5 stärninga hotell.
Och priset för denna hundlyx? Per dag från $65 och per natt från $95. Kom igen, lets be celebdogs!

"Noone has more fun than clubdogs"bilder:
image684

The Club - Beverly Hills


sushi takeaway

image681


Det var 2 år sen jag snubblade över dessa underbart snygga, coola, helt fantastiskt sköna tugg- och bitvänliga pipisar på ebay.com, sushiälskare som jag är var jag helt enkelt tvungen att beställa ett gäng till Selma. Efter lååång väntan (då godbitarna fastnade i tullen) hade jag dom äntligen i handen och OMG, jag hade aldrig sett Selma så lyrisk över mjukisar innan! Än idag måste jag erkänna att inget har slagit dessa leksaker, Selma LOOOVES!
   Sushi plush leksakerna från Sushipups är perfekta minileksaker, mjuka, goa och de ivrigaste av minisar kan lugnt "få tag" på squeeken inuti och pipa själva då de är såpass mjuka (va beredd på nervo-pip när mini får ett bra grepp och inser sin upptäckt!). Selmas favvo är utan tvekan "Tuna Sushi", köp en combo förpackning och yumma till det med både maki och uni sushisar, finns även ett 4-pack att lägga vantarna på. "Tamago Egg Sushi" är min favvo även in real, mjukisen är en given investering!
Äntligen finns dessa skatter i Sverige, surfa in på f d Fashion For Dogs, numera Doggylicious, och inhandla ett duopack á 189 sek! It's worth it!
Y U M M Y

Psst ösmycket wasabi.till mini:
image682
Sushipups
Doggylicious

sweet pea, biscuit and jam

image678


Surfade på ett nytt amerikanskt märke där bara namnet skriker nytänkande, as I love it, Sweet Pea, Biscuit and Jam gör kittlande designplagg för fyrbenta. Märket lanserades mars 2007 och har skapat rubriker med sin stil, kolla in hantverkstekniken, de roliga idéerna, de enastående materialen.. Sukt, jaa. Från stickat till bomull med poms, knappar, rosetter, "puffigurer", spets, tryck - från glam till street, här bör de flesta kunna hitta något! Synd bara på de korta t-shirtsen.. är inte så förtjust i de där "minitröjorna" på hundar men the "Noisy creatures" som puffigurer med squeek, knappögon och rosetter på ryggen är verkligen en klockren idé. Måste säga att jag gillar Sweet Pea, Biscuit and Jam's designöga, jag älskar stickat och jag älskar nytänkande!
Enjoy!till mini:

image679

Sweet Pea, Biscuit and Jam

puppy cake mix

Treats, godis, kex, bakelser och tugg för din furbaby finns i alla dess smaker och former, marknaden för hundgodis är enorm och växer konstant med allt från chokladpraliner till dietgodis. Roliga, söta, smarta och totalt klockrena former av hundgodis kan plockas från alla möjliga hörn men "hemlandet" för de mest innovativa treats är givetvis USA, hos det godisälskande folket på andra sidan atlanten.
När man trodde att allt redan provats och marknaden blivit mättad på ett område dyker det förvånansvärt alltid upp en ny enastående affärsidé i kategorin för hundtillbehör, hundtillbehör - en term som tyvärr snart inte funkar längre ju mer hunden personifieras, sen när sa vi "barntillbehör" när vi pratar om Lördagsgodis?
   Anyway, nu finns givetvis "Puppy Cake Mix" på marknaden, hund-kak-mix för bekvämt hemmabak! Tillsätt bara ägg, olja och vatten i mixen, blanda smeten, häll i muffinsformar, grädda ca 20 min i ugn och TADAA: färdiga!
För fullkomlig njutning medföljer givetvis frosting (glasyr) som pricken på iet - jag fullkomligt ÄLSKAR denna marknad med hundprylar!
Mmmm vad sägs om "Buddy's Best Banana Cake Mix" eller "Fifi's Favourite Carob Cake Mix"?
Från Puppy Cake.till mini:
image678
Puppy Cake


converse för mini

image675


Upptog mitt letande av hunddesign på min favvo hund-shopping-sajt och vad hittade jag inom nån minut om inte ännu en hundsko i sneakerdesign och en rätt fin sådan, Dogverse Kicks från Rayna Tamarin - sneakers i riktigt Converse anda.
Rayna Tamarin känns nog troligast mest igen för deras "Rhinestone Cowdog Boots" skor som synts en del i amerikansk media, amerikanska hundbutiker och webshoppar.
   Jag är en obotlig Converse älskare och hundsko-förespråkandet har blivit starkare sen jag kom hit till Kina (Selma skulle garanterat få ha skor på långpromisen) dessa skor är de första av sitt slag jag sett med enbart snörning - smart eller tidskrävande? Ingen aning. Snyggt var det i allafall, man kan ju hoppas att passformen är bättre på minitassar än majoriteten av hundskor. Rayna Tamarin har för övrigt supersöta hundsandaler som jag blev riktigt förälskad i, kika in på deras sajt!
Till Sverige någon?till mini:

image677

Rayna Tamarin
nytt år, nytt liv, nya utmaningar

Hej alla trogna!


God jul! Gott nytt år! Glad påsk och midsommar! ..Och Grattis på födelsedagen! Tar allt på en gång för säkerhets skull. (!)
Nu är det nog dags för ett lyft i kragen, bloggen har sovit i snart 5 månader och givetvis har mycket hänt både för mig och Selma och i hundvärlden. Det är grymt kul att se besökarstatistiken dock, trots den skrikande frånvaron av nya inlägg så är det många som kikar in här varje dag, TACK, det ger mig motivation att fortsätta!
Jag har inte haft mycket tid eller ork för research dessa månader då livet vänt i en oväntad riktning så jag börjar från här - nytt år, nytt liv, nya utmaningar.
   Jag befinner mig i Langfang, Kina och the Selma i Uppsala, Sverige, livet utan hund känns tomt. En 3:e person har kommit in i Royal S duon och han råkar bo på andra sidan jordklotet, framtida flytt till Kina är fastställd men vad händer med Selma?
Tankar fram och tillbaka spökar i mitt huvud, livet i Kina är väldigt annorlunda speciellt nu när man har ytterligare en person att tänka på men vardagen utan Selma känns tom.
Som det är nu bor Selma hos min mamma, Selma och "momo" har en speciell relation som inte många kan slå, de älskar verkligen varann de där två och samspelet är unikt. Selma har det bra och jag känner mig trygg men jag saknar henne så att det gör ont, jag vill ha henne här.

- Så vad är problemet?
Selma är en främlingsfientlig mini. Hon är väldigt restrektiv mot det/de som är annorlunda vilket har blivit värre med tiden genom de erfarenheter hon fått (och inte fått), ett såpass stort miljöombyte som en flytt till andra sidan jordklotet skulle tära något enormt på henne. Här väntar ett helt annat liv än vad hon är van vid, vågar jag riskera hennes hälsa p g a mina egna behov?
   Sitter och samlar på mig information av folk som flyttat utomlands med sina hundar, men asien är inte Europa, även om hunden har fått en högre status de senaste åren även här i Kina så är lagarna och acceptansen annorlunda.. Miljön, luften, tillgång till parker, veterinärer you name it.. Allt är annorlunda. Jag måste tänka igenom detta noga.
Nya utmaningar indeed..