vem behöver barn?

Satt och småsurfa på Youtube och stötte på detta underbara filmklipp på en pom som undersöker en skrivare, många fattar verkligen inte hur intelligenta hundar är, att dom faktiskt funderar och grubblar som vi 2-benta. Kunde likabra varit en unge i 5årsåldern "var kommer paprena ifrån mamma?"- Vem behöver barn? lolfilm:


seriöst.. whats with the wigs?

image685


Vet inte om världen har blivt tokig eller om baksidan av hundmodet smått börjar visa sitt fula ansikte. Är det Pet Fashion Week NY 2007 vi ska blejma eller amerikanare generellt? Seriöst.. Whats with the wigs? Har stött på dessa hillarious roliga bilder gång på gång och satte mig för att googla runt efter fenomenet "dog in wig", "wigs for dogs" och "dogwig" - ja, det handlar om peruker för hundar.
Tro dina svenska ögon eller ej men jag surfade på Wiggles, ett känt hundmärke som tillverkar peruker och extensions i alla dess färger och former för våra fyrbenta älsklingar. "As seen on The David Letterman Show" står det uppblåst på Wiggles indexsida, såklart har Ruth Regina, skaparen av Wiggles, varit insatt i film- och television branschen som känd perukmakare dubbelt så länge än vissa av oss ens andats och troligtvis därav acceptansen och välkommandet i media.
   Det räcker inte med kläder och accessoarer i alla dess former, looker och prisklasser givetvis måste det finnas peruker för hunden. Kul, trendigt, snyggt, coolt, lyxigt.. Inte riktigt de orden som poppar upp i mitt huvud men, men.. Vem skapar trender om inte världens original?
Tydligen säljs det en hel del hundperuker där i Amerikat..till mini?:
image686
Foto: Wiggles

Wiggles