ryggsäck från o.r.e

image714

Surfade på dessa små designskatter, tog ett tag att hitta ursprunget (märket) men jag lyckades. Ryggsäckarna är från O.R.E., ny hemsida utlovas i maj så vi får vänta snällt tills dess för att se resten av utbudet (har aldrig hört talat om märket innan och det har inget på hemsidan nu).
Ryggsäckar som är snygga och samtidigt bekväma för både bärare och "åkare" är inte lätta att hitta. Denna design är i cool vinyl, fodrad med polyester gos och med fleece i botten utöver det där andra man kan se på bilderna tex ficka, handtag och meshfönster.. Clean. Finns i 3 olika färger och för hundar under 4kg - perfa!
Skulle va kul att "testköra" en och se om den verkligen är lika funktionell och skön att ha på ryggen som den är snygg.
Finns att köpa hos muttropolis.com för $65 (ca 390kr!). Hm.. även på ebay kanske? *leta, letaaa*till mini (och matte):

image713
O.R.E originals

överaktiv hund?

Jo, att Jack Russels är hyperaktiva hundar visste vi.. men detta? En ganska kul lek mellan allt bruks kan jag tänka dock.
Själv undviker jag helst allt i bruksväg som inkluderar "det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder" filosofin (förstörd sen dagis). Hittar heller på roligheter som denna, men är inte så säker på om denna lek skulle uppskattas av the royal bitch som egentligen är en fegis i ulvakläder. Hehe, men han ser ut att ha kul i allafall JR:n!filmklipp: