1 vecka
Nu är Sigrid och Siri 1 vecka gamla! Sedan födseln har de växt i spurtfart, givitvis med Sigrid i fören. Mamma Selma har nu
lugnat sig och de senaste 2 dagarna stannar hon mycket hos puppisarna. Hon diar dom både tillsammans och individuellt, de får äta när de vill helt enkelt och lillah lägger sig t o m på rygg när hon diar ibland.
Sigrid har nått hillarious proportioner och börjar likna en liten mini pittbull, big time! Men hon är så framåt, en riktig livsnjutare! Lägger sig på rygg när hon är mätt och belåten och har börjat leka med miner så att det ser ut som om hon ligger och ler. Det grisrosa i ansikte och på öron börjar försvinna helt, nosen har också börjat bli svart nu! Sigrid kan man ta upp och hålla en stund och hon burrar in sig i där det är varmt, hon är nog mattes favvo nu.
Siri ligger fortfarande lite efter och är väldigt mammig, missar alltid de bästa tuttarna och verkar vara småhungrig mycket. Ligger hon inte och snuttar hittar man henne i ett varmt hörn i valpsängen. Men hon är väldigt nätt och fin och börjar bli lite ljusare, hm blit det någon tan? Siri är momos favvo. Siri väger nu 244g (+ 124g sedan födseln) Sigrid hela 322g (+ 168g sedan födseln).
Annars är det nu inte lång tid tills ögon och öron öppnas! Man ser också att de har muskelryckningar småtjejjerna, ibland ligger de och viftar med öronen, de gör mer ljud ifrån sig nu också!
Här om natten lyckades de båda kravla ur valpsängen. Först vaknade jag av ett pipskrik och såg Sigrid ligga till vänster om valpsängen på mattan, någon timme senare samma sak fast med Siri till höger om valpsängen fast på golvet! Lillah! Har numera en vägg av kuddar runt sängen tills det är dags för valphagen. Men matte har nu kunnat flytta upp i sin säng om nätterna då Selma äntligen slutat yrsla omkring. So far so good helt enkelt!
Även om bilderna kanske inte säger mycket sen sist så växer de verkligen too fast! På 2 dagar har Sigrid gått upp 62g och nosen gått från grisrosa till grå! Det är inte illa! Eller?
Kommentarer
Postat av: monc

nwaaa.. gos..

Postat av: Hundmodebloggen/Emma

Inte illa alls! Vad bra att de växer och frodas så. De lär nog bli pyttisar som vuxna ändå :)

2008-11-25 @ 22:58:04
URL: http://poshpoodle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback