på stapplande ben




Oj vad det hänt grejjer med puppisarna de senaste dagarna! I början av veckan började de kravla annorlunda och även synligt vara mer uppmärksammade på omgivningen. Matte fick sin första puppispuss på näsan för några dar sedan!
Igår dock blev jag jätte överraskad när jag på eftermiddagen la upp dom på sängen - de började gå! På stapplande ben och med vispiga nybörjarviftningar på svansarna gick de runt och nosade. För övrigt har de även blivit mycket mer sociala och äventyrslystna. De har hittat varandra också och börjat tugga lite systerligt på den andre eller ser sig omkring och letar om den andre försvinner ur synhåll. Sigrid är mest social såklart och kan komma krypandes mot än och stirra än rakt in i ögonen när man håller i henne medans Siri fortfarande är mer försiktig om än överraskande framåt just denna walkday!
Jag tog tillfället i akt att filma de små rackarna under kvällen och deras big walk, klistrade ihop en liten flm. Kass kvalitet och typ jättemörk och nått konstig svart bit i slutet men bättre än inget huh? (nybörjarfilm med pocket kamera och Imovie, urkasst jaaaa). Imorrn är de 3 veckor gamla, det är nu allt kul börjar jue!






Kommentarer
Postat av: momo

Åh...mina duktiga barnbarn-puppisar! Går redan.....

Kram o Puss!

2008-12-07 @ 17:37:52
Postat av: monc

hehe.. dom e ju HELT UNDERBART gosiga!!!!!

Postat av: Karin

Vilka gosingar mummmmm

2008-12-07 @ 20:19:25
URL: http://grejsar.blogg.se/
Postat av: Karin

Vet inte hur många gånger jag har tittat på filmsnutten nu. Får inte nog av den :D De är ju för söta och Selma vakar över ungarna i bakgrunden.

2008-12-08 @ 13:43:15
URL: http://grejsar.blogg.se/
Postat av: Hundmodebloggen/Emma

Sötnosar! Blir helt galet valpsjuk! Selma ser cool ut men verkar ha örnkoll på sina små :)

2008-12-09 @ 16:51:20
URL: http://poshpoodle.blogg.se/
Postat av: Veronica

ah så fina dom är!

2008-12-20 @ 17:08:10
URL: http://humlisen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback