food!
De senaste 3 dagarna har Selma börjat gå ifrån när puppisarna vill snutta, gripande mamma! De är faktiskt små än men det verkar som om mjölken börjat sina så mycket som de kämpar för att få ut något då mamma väl ligger still.
Igår var småtjejjerna helt darriga och Selma vägrade dia så jag provade på att blöta upp och mosa lite av de Royal Canin Starter foder som Selma ätit sedan hälften av dräktigheten och som puppisarna ska ha som avvänjningsfoder.
Se tidigare inlägg om Starter.
Kära nån vilket dyk! De var helt G A L N A. Sigrid körde fram som en dammsugare, Siri gick på bra också men lillan gillar att snutta och det där med att skopa in med tungan va lite svårt, de tuggar ju inte riktigt än. Men det var kalas ändå om än med en skrattande matte och momo, som använde både händer och fingrar, och en avundsjuk Selma som slickade i sig resterna när festen var slut. Men gissa vem som slängde sig på en tutte efter att först ha vrålätit, dykt, nära vält matskålen vidare försökt sno syrrans mat och samtidigt tiggt av momo?! Jo precis..
  De åt båda så gott de kunde med de blev inte nöjda, Siri somnade och Sigrid försökte få mjölk. Ska man skaffa mjölktillskott eller helt enkelt försöka få i dom gröten? Det är vid ca 4 veckors ålder man börjar avvänjningen men rekommendationerna är ju ändå inte att helt ersätt mjölken förns vid 5 veckor. Selma diar fortfarande men absolut inte så ofta som småtjejjerna vill nu längre - vad göööra?

Ok filmen vart UBERKASS men den får duga, kamera-blä och 40min bara för att komprimera filmen till quicktimefil med min dator som gått i förtidspension, sorry alla!


Kommentarer
Postat av: monc

MATVRAK!!!! ;)

Postat av: Maria

snuttisar!

2008-12-14 @ 20:50:25
URL: http://melonsylt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback