5 veckor - god jul!

God Jul på er alla! Sigrid och Siri upplever sin första jul idag och gissa om det är "uppleva-rus"! Småtjejjerna är 5 veckor gamla och har kaxat till sig något otroligt! Mamma Selma är fortfarande snäll men det blir en hel del morr och "flygande puppisen" till och från, Siri har synliga Royal Bitch drag och Sigrid är inte illa hon heller i att käfta upp sig mot mamma så det händer att de blir riktigt uppläxade. Bita och slita i varann gör det också rejält. Annars är de otroligt gosiga och pussiga om än med lite bit emellanåt! Sigrid ger alltid pussar på näsan och Siri lägger sig på rygg så man får pussa puppismage, att tugga på mattes hår är kul också - GOS!
  Dagen till ära fixade matte med en liten arranged "Christmas holiday" fototagning dan före dan i min b-iga puppy studio, b-kamera men med hjälpsamma momo (mamma). Wihooo *not* men det va rätt kul faktiskt om än alla roliga bilder blev suddiga! Mammas urvuxna blinghalsband i skinn åkte på men rätt så snabbt av, de var ju för stora! Sigrid fick spel över pärlbandet men fotogenique som hon är posa hon riktigt fint medans Siri mest pep omkring och ville till knät för att tillslut riva ner granen. Granen var väldigt intressant tydligen, och det var nära kojbygge på gång där ett tag, men sabotagebudskapet gick in tillslut och puppisarna fick åka ner i valphagen igen - åh du trygga boning!  Valphagen är bäst i världen än så länge men det har varit lite "husdebut" nu de senaste dagarna. På mattes matta blev det myror i brallan kan jag lova! Och kiss, såklart.
  Enjoy the bilder, körde med tanken "less is more" till skillnad från de flesta amerikanska valpjulbilder man stött på och.. Svart gran?! Man riktigt läste i ögonen på Siri där i början "jaha, då var det bara t-cupen kvar då eller?!.. please kill me now!"

Ha en underbar julafton nu! Vi återkommer med paketöppningen som är det bästa Selma vet. Näst efter skinkan. Och köttbullarna.. Prinskorv..


Kommentarer
Postat av: monc

FY VAD GOOOOOS!!! GOD JUL PÅ ER MED.. ;)

Postat av: Karin

Gooos valpar. Så skoj de har och så söta.

2008-12-24 @ 11:30:17
URL: http://grejsar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad dom har vuxit???

2008-12-29 @ 20:39:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback