4 veckor
I måndags blev Siri och Sigrid 4 veckor gamla, hela 1 månad! Nu är det små hundar vi har har hemma garanterat! Bus, lek och bit, benen bär bättre och bättre och tänder växer nu ut mer och mer. Ofta ser man dom två ligga och tugga på varandra riktigt ordentligt, nos, öron, ben och svans är alla offer. Små springryck men än är det svårt att springa, små knorrmorr när det är lek med mamma eller varandra och mycket kontaktsökande när familjen kommer för att titta. De äter lite uppblött Starter 1-2 ggr per dag men helst ska det fortfarande vara mjölk. De är så otroligt underbara att se på nu!
  Matte fick ett ryck i helgen och byggde till en valphage av en mindre bokhylla med sov och lekavdelning och en inte allt för liten toaavdelning! Den får t o m plats i mitt tillfälliga minirum. Kan ni tänka er, de fattar redan att man ska bajsa och kissa på tidningarna! Än så länge behöver de oftast hjälp med att gå in på toan för när det är dags är det DAX, på stört. Jag brukar se till att lyfta dem till en tidning när de precis vaknat vilket funkar kanon, men när matte ligger och sover så blir det en del nerkissade filtar - tvättmaskinen går och går.. Kära nån vad jobbigt med större raser!
  Sigrid är livsnjutaren och hon är väldigt smart, hon fattade det där med tidningen snabbast. Sigrid har varit mer trött och darrig sedan mamma drog ner på diandet och vid vissa tillfällen får hon Siri-drag och kan se riktigt liten och ynklig ut, det är tur att hon gillar fodret. Annars leker och springer hon på så att vi alla får skrattanfall när hon är belåten. Hon ser ut som en renrasig Chihuahua nu Sigrid, öronen står fint och pälsen är utmärkt i både färg och kvalitet. Hon väger nu 680g.
 Siri blir mer och mer social och lekig vilket är väldig kul att se! Man hittar henne knorrmorrandes i vilda tugglekar eller i tossiga "reverse"laddningar till språng men hon är ändå den där lilla pricken som ska in under filtar och upp i famnen när det känns lite osäkert. Siri är väldigt Selma lik både vad gäller gosbehov och look. Hon blir också ljusare och ljusare men den där tan:en vette 17 vart den är nu.. I vilket fall börjar hon bli väldigt vacker - en riktigt liten prinsessa! Siri väger nu 560g.
  Förutom kiss och bajs är det helt fantastiskt underbart med puppisar nu! GOS AB.
Kommentarer
Postat av: momo

stolt momo

2008-12-17 @ 23:42:11
Postat av: Hundmodebloggen/Emma

Älskar att läsa om puppisarna! De är så sjukt söta!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback