burkgodis från purina beneful
Det är inte ofta man hittar ätbara saker till sin mini från djuravdelningen på Ica, det mesta är bara b-produkter med både färgämnen och socker utöver alla andra onyttiga "fejkämnen" (eller dessa "urvattnade" blandningar med snusksmak) som gör att majoriteten hundägare köper foder från specialisterna.
I vårt fall handlar det inte om att matte är hypad i vad jag anser är acceptabelt att ge till Selma (förutom när det gäller hennes foder) det största problemet är att hon är en såpass fisförnäm liten finsmakare vad gäller allt hon stoppar i mun att det faktiskt är svårt att hitta både mat och godis som hon inte fnyser åt.
  Till jul blev det lite inköp av godis och i sista-minuten-rejden inne på Ica stötte jag på en söt liten Purina Beneful ask med vad som var "Happy Walks with beef". Kul tänkte jag och köpte, av alla de märken som presenteras i mathandeln så är Purina mest pålitlig i mina ögon då Selma åt Pro Plan som valp. Och köpet var lyckat, Selma älskade dessa tugg!
Beneful Happy Walks ska bestå av 85% kött vidare spannmål och grönsaker plus lite annat (!) enligt förpackningen, inte världens rånyttigaste hundgodis i "human grade" givetvis (det kan man ju drömma om för 26:90 på Ica!) men helt acceptabelt som extra tugg och belöning. En burk innehåller 60g av halvmjuka 2 cm bitar som man fördelaktigt kan dela upp i flera mindre bitar till minihundar. Burken är ca 9x3cm, återförslutningsbar med lock och passar perfekt att ha i väskan med ut. 
  Ska inte ges till valpar under 9 månader står det på paketet och får ögonenbrynen att höjas.. Jag hittar inga negativa reaktioner på Selma av dessa dock, hon som annars lätt blir lös i magen av liknande hundgodis, så jag kan iallafall rekommendera Purina Beneful Happy Walks till alla små finsmakare som vill testa nått nytt! Tack Ica. Eller Purina Tyskland? Swizerland?!?!till mini:


Purina

Kommentarer
Postat av: Danielle

Hej,

vi tycker om kreativitet, och dina inlägg och foton är super fina^^

Du har en utmärkelse att hämta på vår blogg! Kram^^

Postat av: kattis och Sam

Ser att pompom redan varit här och givit dig ett award, hehe, samma award hittar du i min blogg till dig. Så otroligt snygga foton och design du inspirerar mig massor!!! kram!

2009-01-22 @ 00:45:55
URL: http://dogfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback