starter från royal canin




"Complete diet for pups during weaning and pregnant or nursing bitches" läser jag på en brittisk sida om Royal Canins specialfoder Starter. Det där med "bitches" satte dom mitt i prick ;) hehe.
Starter är som sagt anpassat till dräktiga tikar, av mindre raser, från vecka 5 men vidare även under digivning och senare även för valparna vid avvänjningen då de kan ta till sig fodret lättare eftersom dom fått samma sammansättning genom mjölken.
Bitarna är minimini och kan lätt blötas upp till en gröt. Väldigt lättsmält och perfekt anpassat så att inte magsäck och tarmar belastas tack vare lågt stärkelseinnehåll och högt energinnehåll varpå portionerna kan minskas. Selma LOVES detta foder! Hon är super kräsen med mat så detta va kanon tycker matte. Känns tryggt då det är specialanpassat.
Tummen upp for Royal Canin ytterligare en gång, Chihuahua fodret är vi redan stammisar på! Royal Canin är ett respekterat märke världen över.
De har fler delar i "dräktighetssortimentet", blir en 1st Age Milk om det behövs mjölktillskott senare.. *nöjd matte och mini*



till mini:





Royal Canin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback