haute diggity dogHaute Diggity Dog är ett av mina tidiga amerikanska favvomärken. Märket är mest känt för sina coola mjukisleksaker och bäddar i modern jetset/shop-a-holic anda, prylarna har former som bl a parfymflaskor, handväskor, klackskor, tekoppar, sportbilar och drinkar. Haute Diggity Dog driver med kända varumärken i mjukisform som "Growlex watch", "Muttsercard", "Ruff Lauren aftershave", "Pawda", "Furcedes" och "Muttgarita". Här finns något för alla och teman som New York, London och Paris är roligt för de som gillar städerna. Ja, ni känner nog igen en del godbitar, märket har funnits ett tag på marknaden även i torra Sverige.
För er som inte kan leva utan partyn, krogen och sprit finns en nyare "Muttino bar & grill toy" kollektion med b l a "Arfsolut vodka" och "Cosmuttpolitan cocktail" .. eh.
Lite ur sortimentet finns att hitta hos våra kära www.smalltobig.se. Small to Big har för övrigt tagit över Gustav & Evitas gamla lokal på Kungsholmen i Stockholm och gjort en butik/hundcafé som invigdes i augusti i år för er som missat det! (Ska dit nästa gång vi är i storstaden tänkte jag för att smygkika...)
Se och njut, vem älskar inte gos i alla dess former om inte mini och matte? Haute Diggity Dog.till mini:


Haute Diggity Dog

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback