sleepypod by meowme

image705


Klockren design måste prisas, det är inte varje dag man stöter på innovativa och snygga lösningar på hund- och hundägarbehov. Amerikanska märket Meowme är skaparna bakom Sleepypod, en numera väl omtalad hund- och kattpryl som är värd all pris. Surfade på denna härlighet i början av 2007 men kollade inte riktigt, nu efter x antal medverkningar på expos, skrivna reviews och vunna awards är den listad på "top 100 pet products list" i Usa, så jag måste skriva om den!
   Sleepypod är en säng, carrier och bilstol i ett, i en stilren smart design som passar de flesta. Tanken är att din hund/katt ska kunna ta med sig sin "fristad" vart han/hon än ska, på stan, i bilen, på resan, till veterinären..
Först och främst är Sleepypod en säng som med sin design gör det möjligt att ta den hemmifrån, din hund/katt känner sig trygg då designen fyller "cozybehov" både för katt som för hund.
En Sleepypod består av 5 delar som ett yttre bottenskal i slitstark nylon, vattenresistant skumgummibädd, maskintvättbar luddgos överdrag för bädden, bortagbar överdel med "dome" öppning (och hantag) och en bortagbar vadderad axelrem.
   Den runda formen och luddgos överdraget skapar en perfekt sovplats för var mini både hemma som ute på äventyr, enda minuset är den runda designen som blir lite klumpig som carrier men, som sagt, Sleepypod är först och främst en säng.
Ett stort plus är det tillbehöret "Sleepypod Warmer", en elvärmedyna som läggs under luddgoset! För hemmabruk OCH bil (genious)! Hur många minihundägare känner inte igen sig med frusna minisar som gräver in sig på de mest intressanta ställen på jakt efter gos och värme? Med en värmedyna kan mini gosa ner sig och sussa söt i sin egna Sleepypod koja vart han/hon än är, no more tears för värmesökande bebisar..
Sleepypod finns i 2 storlekar, Sleepypod mini är 33cm i diameter och passar minisar upp till 3,5kg, finns i fyra färger. Kolla in deras websida där du kan se bilder och filmklipp på smartigheten.
Jag bara MÅSTE ha en!



till mini:
image706

Meowme


Kommentarer
Postat av: Karin G

Skulle passa Selmis perfekt. Kram på dig och Selma :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback