vera bradley halsbandDörrleverans!
Vera Bradley ser man en del när man är ute och surfar i amerikanska modesammanhang, märkets design är i stil med vårt härliga, egna, svenska Gudrun Sjödén, men givetvis har det amerikanska märket ett amerikanskanpassat utbud: djurtillbehör! Har varit sugen på att titta närmre på märket ett bra tag nu.
Vera Bradley åt minis finns i form av bärväskor, halsband och koppel - alla i märkets känneteckande tyger och färger och till rätt överkomliga priser.
Idag fick vi hem ett "Pet Collar XS-S" i tyget "Capri Melon" - enkelt men snyggt i vågad cerise med pastellfärger(!). Oj, oj, oj vad hände!!?.. mongoköp på Ebay, yäs.. (obs, färgen är "retired"). Tyvärr måste jag säga att för minis var det inte designat.
Halsbandet ska gå att anpassa storleksmässigt från 15 till 25cm omkrets men med tanke på det rätt grova nylonbandet + vävd bomull + diverse sömmar och plats för d-ring och spänne så blir det hela på tok för tjockt och stelt. Suck. Att plastspännet var kasst också (utöver det redan nämda) vilket resulterar i fingerkramp varje gång man ska knäppa upp det gjorde ju inte det hela bättre precis. Nä, Vera, bättre kan du väl?
Halsbandet är fint och känns robust men får fungera som extra när de andra plaina känns tråkiga p g a att det faktiskt inte är anpassat för hundnackar under 25 cm eller mer (!).
Och Selma says?: Sen när köpte du rosa grejjer till mig matte?
Nämnas skall att hund- och kattgrejjerna är limited editions, vill du fynda så leta på Ebay.

*morr* så toppar vi det hela med en usel kamera och felaktig färgprofil, halsbandet är cerise inte dass lax. Nä, inte en sekund mer bloggande idag! P M Still mini:


Vera Bradley

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback