fat cat inc. ...hm




Ibland har man [o]turen att stöta på riktigt ful design, och då menar jag inte den där designen som är så ful att den får en slags coolhetsfaktor och man bara måste ha utan helt 100% rent ful design. Fat Cat Inc. är sådan design. Det amerikanska företaget började som en ploj med kattleksaker och gör idag tillbehör och främst leksaker för både katter och hundar. Med ett "rågat" mått humor, amerikansk "nationalism" och en ..taskig, visserligen egen men ändå taskig, designprofil har man ändå lyckats sätta ett stadigt steg ut på det enorma fältet som utgör "the pet industry", och folk köper! Den legendariske "Vet The Victim" (vettskrämd veterinär mjukis som man sett några år på amerikanska sajter) var det som satte megastarten för en lyckad affärsidé och försäljningen har sedan dess bara rullat på och ökat enligt infon på Fat Cat's sajt. "..Fat Cat designed toys do "make people and pets laugh"!!!".
Hm, visst vill du vill ha en "George W" eller en "Arnold" ur Fat Cat inc.'s "Political Animals Series" hemma på köksgolvet? Not.
Sophia skrattar inte. Selma sover.



till mini?:



Fat Cat Inc.

Kommentarer
Postat av: Ylvan

De är helt fantastiska jue! Humor! (Superpoppis på bengalforumet ;) Till skillnad från alla katastroffula disney-igloos och repråttor i neon som finns att köpa på de flesta svenska djuraffärer.

Fat cat inc rules!

Postat av: sophia

Till Ylvan:



HHAHA sorry.. ja, smaken är som baken. Delad i två stooora delar. Tss.. närå Fat Cat Inc. hamnar på gränsen till fulcool, 1 m ifrån. ;)

2008-09-08 @ 18:14:45
URL: http://royals.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback