the club - beverly hills

image683


Hoppsillihoppsan, vad trillar jag på om inte en superhot nyöppnad club för snuskigt bortskämda hundar belägen i Beverly Hills, Hollywood, L.A? "The Club - Beverly Hills" är klassad som världens lyxigaste country club för hundar - garanterat för topdogs only!
Klubben är en privat country club med begränsat medlemskap och med en totalt outreagous service policy inkluderat "one-on-one attention" - totalfokus, omsorg och spoiling per hund. Vad sägs om doggie spa aktiviteter som "jacuzzi soaks", massage, yoga eller aromatherapy? Men The Club är inte bara spa, här fokuserar man med toputbildad personal på att anpassa var hunds livsstil till den bästa.

Man tynger på 3 delar som är specifikt för The Club - Beverly Hills:
1. Socialization & Mannares - Lek och socialisation med andra hundar med fokus på personkemi (man parar ihop hundar av samma storlek, sinne och karaktär för lek).
2. Nutrition & Longevity - personlig kost- och näringskunsult för var hund med bl a personligt matschema.
3. Health & Fitness - personlig tränare och personligt träningsprogram.

På The Club är det hundens välbefinnade som är av största värde "relaxed dogs, happy owners" är mottot, för var clubmedlem ingår eget personligt skåp för förvaring av tillbehörigheter, egen personlig sovvrå med "personalized bedding", det ingår car service - upphämtning och avlämning vid hemmet i limousine, och givetvis eget dagsschema. Klubbmedlemmarna kan komma och gå som dom vill, när matte drar iväg på sitt yogapass kommer The Club limon och hämtar upp Fido för sitt egna yogapass eller om matte ska iväg över en weekend kan fido njuta topdog livet på The Clubs 5 stärninga hotell.
Och priset för denna hundlyx? Per dag från $65 och per natt från $95. Kom igen, lets be celebdogs!

"Noone has more fun than clubdogs"



bilder:
image684

The Club - Beverly Hills


Kommentarer
Postat av: monc

oj, här hade du kommit igång igen.. ;) kul..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback