Puppia paket

image552


Idag blev vi väckta av en dörrleverans. Ett intressant paket från Puppia kom!
2 sekunder senare var paketet historia och godbitarna kunde skådas. Jag älskar Puppia! Puppia-känslan är precis på samma sätt som när man äntligen köpt det där välsittande jeansen man glott på i 2 månader eller den där svindyra märkeströjan som är för underbar för att vara sann och som trots full garderob blir utsliten allt för snabbt.
Puppia är känsla och kvalitet helt enkelt.

Så till paketet.
Kan inte riktigt avslöja hela innehållet i detta inlägg men en Sockersöt polar fleece hoddie i rosa, Loveholic, i stl S fanns med, en Puppia Collection plåtburk (samma som Luxury halsbanden kommer i) och spring/summer katalogen. Mmm nu är det verkligen vår på gång!
Loveholic hoddien är i mjukaste barbierosa polar fleece med babyrosa hjärtan, känns nästan som en blandning av fleece och velor. En snygg ditbroderad hjärt-detalj med Puppia loggan och paljetter finns på baken och ett stort knubbigt "P" broderat på bröstet. Pure pleasure indeed!!!
Hoddien har bra passform trots Selmas "Pk problem" vad gäller storlekar - Matte loves och mini loves big time! Rekomenderas varmt nu inför vårprommisarna när slasken försvinner mer och mer!
Loveholic, från fall/winter kollektionen kan köpas på bl. a lollipup.se för 415kr.



till mini:
image557

Puppia
Puppia Sverige

köp hos:

Fashion for dogs
Lollipup



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback