greenfields - köp!

image559

Varit sugen på att testa fler groomprodukter har jag ett tag. Selma har ju inte någon avancerad päls precis och luktar aldrig hund faktiskt (förutom ur munnen haha), men bra pälsvård tillhör små spolied rotten's, speciellt dom som sover i sängen!
Shampoot nere i djuraffären är inte alltid de roligaste, inte för dom priserna! Det finns så mycket trevligare grejjer.
Greenfields är ett uberkänt märke som utvecklar väldigt avancerade groomprodukter för hundar främst men också andra pälsdjur. Greenfields produkter är unika och innehåller bl. a en olja, motsvarande den som fåglar har för att skydda sina fjädrar som ger pälsen en otrolig mjukhet och lyster i jämförelse med andra groomprodukter. Shampoo, conditioner, lotion och diverse rengöring- och träningssprayer är vad som finns i utbudet.
Greenfields är rätt så nya på den svenska marknaden, men något man sett i butik är i allafall deras spray, Dog lotion som kommer i alla regnbågens färger och lika många fruktlukter.

Vi fick hem en Dog lotion Apple & Mint och några Dog shampoo prover.
Lotionsprayen är menad att ha mellan baden som en leave-in-conditioner. Borsett från att Selma tyckte det var läskigt att få en kalldusch "Apple & Mint" så var produkten över förväntan! Sprayen skönk fint in i pälsen och gav snabbt lyster och mjukade upp. Aldrig provat något liknande.
Äppelukten var rätt stark till en början, överkänslig mot parfym som man är, men Selma brydde sig inte alls om lukten vilket är ett väldigt gott tecken, efter en stund la sig lukten något men höll i sig sen hela dagen faktiskt - och mjukare päls har hon nog aldrig haft! Väldigt trevlig produkt när refreshment behövs mellan baden!
Grymt sugen är jag nu på en "Very Cherry" eller "Wild melon" lotion. Absoluta köp framöver!

Shampoot är ett shampoo och conditioner i ett, har en behaglig doft för dig som gillar Nivea stuket alá natural. Jag gillar det, känns pålitligt och bra. Bortsett från att Selma hatar duschslangen så är Greenfield shampoot en fröjd i jämförelse med de shampoon vi haft innan, minimal irritation för ögon och behaglig efterlukt. Och vilken effekt på pälsen! Babymjuk vovve, blank päls och hög pussa-mage-faktor utlovas! Hon dushades i förrgår och pälsen är fortfarande i topskick! This is THE shampoo framöver här hemma.

- Detta är verkligen seriösa grejjer! Jag skämtar inte! Kom igen, vad väntar ni på?



till mini:
image558
Foto & Layout: Sophia Söderström


Greenfields
Grossist i Sverige

köp hos:

Doggie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback