pet flys gör verkligen mini

image641


För ett tag sen beställde jag hem en "Wings" carrier ur senaste kollektionen från Pet Flys. Ni som har koll på bloggen vet att jag dregglat efter dessa ett bra tag och när dom äntligen kom ut med en cool svart carrier (som passar till det mesta ur mattes garderob) var jag bara tvungen!
Jag beställde en i storlek mini som rekomenderas för hundar under 5lbs, alltså 2,2kg.
HAHA säger jag bara. ..Typ..
Smärtan var ihärdig när den efterlängtade väskan anlände. VÄSKAN VAR FÖR LITEN!
- Hur ofta händer det att ens mini är maxi? Dessa mini är verkligen mini, perfekt till minivalpar och vuxna teacups, väldig ovanligt för småhundsväskor som brukar vara i största laget för riktigt små minis tex vavva valpar nyss hemkomna på 500-800g.

Men den lilla storleken uteslöt inte alls den fantastiska kvaliteten på dessa väskor! Rätt chockerande bra kvalitet faktiskt då detta var första gången jag kunnat pilla igenom Pet Flys designen ordentligt.
Förutom att väskan är i konstmaterial så finns det inget negativt alls. Förutom då det faktum att denna storlek är för liten för Selma. Eller är det Selma som helt enkelt är för stor?
Iallafall kommer en liten Pet Flys recension här:

Wings är ur 2007 vårkollektionen och är extra snygg med sin helsvarta rocklook.
Väskan är en kombination av svart strukturerat immitationsskinn och immitationsmocka, med svart/lila dalmatinermystyg som kontrast (självklart matchande det lila "Wings" trycket på fronten) och med silver hardware - den absolut snyggaste kombinationen hittills!
Som alla Pet Flys carriers är även denna full-loaded med detaljer - orsaken som gjort dessa till de absolut coolaste av sitt slag och som sätter alla vanliga flyggodkända transportburar långt in i soprummen.
Pet Flys carriern är en blandning av transportbur och väska med betoning på transportbur som med diverse lyxigheter får var mini att älska sitt åk - både in action ute i stora världen och hemma ståendes på golvet.
Carriern ger en mysig "kojkänsla" med skönt tyg på den uttagbara bottenplattan, flärpen man kan fälla ner (och fästa) OCH den underbart gossiga (och rätt stora) mysfilten som kommer med varje Pet Flys.
Varje carrier kommer också med en axelrem och en handrem som båda är lätta att flytta på och/eller ta bort.
"Brag Window" fönstret med plats för mins foto och travel patch lappen att sätta in namn och adress är givetvis sköna plus som gör designen ännu mer perfekt.
Förutom att just denna carrier var för liten för Selma så kan matte i allafall inget annat än att dreggla och önska att hon själv var den som stod bakom en så smart design. Denna carrier är utmärkt för resor och utflykter när skydd behövs. Bra i bil, båt, på flyg, cykel, moppe - you name it! Ett absolut prisvärt köp för alla surf'n minis!
Säkrare, snyggare och mer prisvärd transportbur/väska hittar du inte, detta är the original.
Pet Flys finns i 3 storlekar, mini, small och medium.




till mini:
image640
Foto & Layout: Sophia Söderström


Pet Flys

Kommentarer
Postat av: Linda & Chihuahuan Tyra

Verkligen! Det är underbart att ligga och snosa på sin vovvis! :D

Postat av: Mikaela

Hejhej :) Du har en sjukt gullig hund. Det är en Prazsky väl? Isåfall, vart köpte du den? =)

2008-02-19 @ 11:29:17
URL: http://touchofme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback