fluff till alla!

image638

Amerikanska megamärket Fluff har en hel del gobitar till minisar och mattar. Claudette Barjoud som hämtar sin inspiration i pure vintage anda, Art Deco och 1950-tals pinup, gör supersköna llustrationer i fräsch retro touch. Barjouds design syns lite här och var bl a har hon en liten kollektion för näsduksmärket Sniff ni vet.
Designen är precis lagom glammig, sockersöt och tjejjig samtidigt som den är både kvinnlig, kaxig och t o m lite street (!) - lyckat helt enkelt! Mycket pastell blir det men ändå i lagom doser med pure attitude som balanserar. Me like!
Finns massor med snyggt Fluff-stuff till både mini och matte i form av tröjor, väskor och accessoarer m.m - allt i snygg Fluff design med coola tyger och tryck. Hundkollektionen är förstås ett stort plus i kanten! Cupcake sängen, en carrier och mjukisar står lugnt på önskelistan.
Är det något jag gillar så är det de coola "luggage patch"arna med olika hundraser som man sätter på väskan, till matte finns det också jättefräscha trosor, toppar och linnen med snygga tryck men dom får ni kika på i Fluff-shoppen! Här kommer ett litet smakprov..
Pssst.. Svenska återförsäljare: Hugg in!till mini & matte:

image637
Fluff

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback