mr men and little miss

image689



Känner du igen dessa filurer? Det var i början på 70-talet Roger Hargreaves Mr. Men and Little Miss böcker gjorde entré, många av oss var inte ens påtänkta när de första svenskarna kunde lägga vantarna på en Mr. Men bok men jag kommer fortfarande ihåg syrrans vita häftbok med roliga bilder på en gul gubbe som jag "lånade" och låtsasläste under nattlampan. För er som inte relaterar figurerna till barndomen så borde ni ändå känna igen dom från "återupplivingen" via streetmärket Junkfood som tryckt upp diverse plagg med olika Mr. Men and Little Miss som nu finns att köpa till matte och husse.
    By the way, "återuppliving" av gamla kära figurer från filmer och barnprogram har varit på tapet inom hundmode ett tag nu i Usa, du kan se bl a Carebears (Krambjörnarna), Hello Kitty, Betty Boop och Curious George (Nicke Nyfiken) och nu, såklart, filurerna från Mr. Men and Little Miss.
Sött? Coolt? Mmm, men helt underbart klockrent.. Jag har inte hittat snubbarna bakom initsiativet för hundkollektion en men tills vidare kan du i allafall få tag på den hos hautedogboutique.com.
Vad sägs som en Mr. Mischeif t-shirt till buskillen?



till mini:
image688


hautedogboutique


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback