puppy cake mix

Treats, godis, kex, bakelser och tugg för din furbaby finns i alla dess smaker och former, marknaden för hundgodis är enorm och växer konstant med allt från chokladpraliner till dietgodis. Roliga, söta, smarta och totalt klockrena former av hundgodis kan plockas från alla möjliga hörn men "hemlandet" för de mest innovativa treats är givetvis USA, hos det godisälskande folket på andra sidan atlanten.
När man trodde att allt redan provats och marknaden blivit mättad på ett område dyker det förvånansvärt alltid upp en ny enastående affärsidé i kategorin för hundtillbehör, hundtillbehör - en term som tyvärr snart inte funkar längre ju mer hunden personifieras, sen när sa vi "barntillbehör" när vi pratar om Lördagsgodis?
   Anyway, nu finns givetvis "Puppy Cake Mix" på marknaden, hund-kak-mix för bekvämt hemmabak! Tillsätt bara ägg, olja och vatten i mixen, blanda smeten, häll i muffinsformar, grädda ca 20 min i ugn och TADAA: färdiga!
För fullkomlig njutning medföljer givetvis frosting (glasyr) som pricken på iet - jag fullkomligt ÄLSKAR denna marknad med hundprylar!
Mmmm vad sägs om "Buddy's Best Banana Cake Mix" eller "Fifi's Favourite Carob Cake Mix"?
Från Puppy Cake.



till mini:
image678
Puppy Cake


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback