vårmode från puppia

image571
Puppia har släppt sin vår/sommar katalog, fick hem den förra veckan och har bläddrat genom den några gånger.
Katalogen finns på Puppias "original" sajt nu som e-cataloge också, så det är bara att gå in och peeka på gottigheterna som snart kommer fylla de svenska butikerna!
Butiksbilderna på plaggen har inte lanserats än, plaggen har inte börjat skickats ut än, jag vet inte exakt datum när vi svennar kan börja shoppa vår- och sommarplagg än. Kollekionen är inte riiiktigt helt klar heller än enligt svenska Puppia (puppia.se), men det lär nog inte dröja ages i allafall.

Vår och sommar modet från Puppia går i pastell (SÅ rätt enligt mattes vårfärger!), sport, lite camo (kvar minsann) och självklart basic (som Puppia utbudet alltid innehåller) sweats, tees, tanks osv i bl. a rött, svart, blått, rosa...
En del av utbudet har man redan sett, det är sånt som kom i höstas eller förra våren och som uppenbarligen sålt bra, är Puppia "basics" och/eller som passar även vår/sommar kollektionen.
Trevliga nyheter är nya färger på THE Puppia harness, selarna som vi alla så väl känner till. Nya väskor, bäddar och accessoarer och mycket nya riktigt tjejjiga respektive riktigt killiga plagg - kanon! Har hittat 2 personliga favvosar, Tennis (klänning) och Tennis Cap (skärmmössa) i ljusgul eller ljusrosa, så sött!
Luxury kollektionen skulle jag kunna köpa hela, allt är klockrent!
Ja, kontentan blir: SHOP UNTIL YOU DROP PEOPLE! Hela gripande våren. Och sommaren.
Gosh om jag vore rik...



till mini:
image572
Puppia
Puppia Sverige

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback