foufou dog

image563

Kanadensisk FouFou Dog design har nog fler svenskar sett och pillat på än vad dom själva vet om, märket finns spritt i Sverige, deras blingiga och charm-vänliga halsband Yummy i olika färger har synts här och var och sålt bra i samband med blingintresset som var som värst 04/05.
Att FouFou Dog har ett rätt brett utbud av högkvalitets kläder är inte lika spritt dock. I höstas lanserade dom bl. a skor som finns i 2 varianter och som sätts på från hälen (rätt ovanligt), (the Sport sneakers är så himla snygga!), och nytt för vår/sommar utbudet är en Puppy kollektion där minsta storleken, xxs, ska kunna passa en mini med 22cm i bröst enligt storlekstabellen. Bra! More of that behövs!
Foufou design går i basic feeling i pastelfärger med lite svarta, röda och cerisa inslag, som majoriteten av hunddesign i allmänhet gör.. Men, även här funkar det, kopiöst (!), vår/sommar pastellerna gult och rosa är kanonrätt i år.
Dom blir bara bättre och bättre vad gäller displayen av plaggen också, vår/sommar katalogen känns mer professionell layoutmässigt än höst/vinter katalogen tex, tummen upp!
Canadian hunddesign är seriös - låt oss se mer FouFou stuff i svenska hundshoppar framöver, inte bara halsband och charms please!



till mini:
image562
FouFou dog

köp hos:

Fashion for dogs
Lollipup
Pawprint

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback