när garderoben växer

Något som följer med intresset för shopping åt hunden är undran över vart 17 man ska göra av allt? Och egentligen, varför ska hunden behöva ha alla sina kläder, halsband, koppel och skor "undanstuffat" i en låda? Självklart ska mini få antingen en egen garderob eller en plats i mattes/husses.

Här hemma kör vi hund ytterkläder på galgar på hatthyllan tillsammans med resten av "familjens" jackor, självklart! Mycket populärt bland hemmets besökare som i majoritet, konstigt nog, får sig ett gott skratt (eller ibland asgarv) när dom hänger av sig ytterkläderna..
Selma har resten av sina kläder, halsband och accessoarer noga placerade i en låda, något jag måste ändra på!
Garderoben växer, och att vika plagg är inget som frivilligt görs ens med den egna garderobens innehåll! Planerar för en "hundplats" i min garderob, egen våning med egen stång, något som får komma i verket när vi flyttat..

Men, vad behövs i en garderob? Galgar såklart! Massor!

En del hunddesignmärken skickar galgar med plaggen, tex Puppia, vilket uppskattas  MEN visst vill man väl ha en snygg garderob till mini också om man nu råkar vara lite pedant med ens egna..? Och nu snackar jag inte innehållet, kläderna, utan inredningen i garderoben!
Har letat något enormt efter snygga hundgalgar som inte bara är snygga utan som faktiskt är tillräckligt små också eftersom de flesta man stöter på är huge.
Men kära nån, varför går det knappt att få tag på i Sverige? Borde vara självklart i varje hundbutik att ha hundgalgar i sitt utbud!
Kom igen, bring the real stuff on!



till mini:

116345-472

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback