flexiflex

Har denna vecka introdagar för några kurser jag tar nu i vår på flex.
Hur smart är inte detta på en skala? Man kan vid vilken tid som helst sitta hemma framför datorn och utföra sina studier efter eget schema istället för att tvingas upp och sitta redo i skolbänken a'la piggelin vid 8.00 varje morgon.
Flexkurs innebär individuellt studerande och med träff i grupp ca 2 ggr /månad.
Kan det bli bättre?
I love it! Och Selma loves it, då det blir mer morgongos med matte!
Blir nog en skön vårtermin det här!

Och så kan jag ju samtidigt tipsa om något jag stötte på här om dagen, funkar under rubriken, den nya "Elégance" serien från Flexi (det tyska koppelmärket ni vet).

Selma fick ett Flexikoppel i julklapp, vilket matte nog uppskattar mer än Selma själv då hon tycker den ser läskig ut, men oh så skönt det är att slippa gå på de ställen man annars med ett vanligt koppel tvingas göra.. In under den stora kissbusken där kvarterets alla hundar bara måste markera,  över den fd höstlövshögen som efter en schizofren vinter numera är ett enda kladdigt inferno och på lergräsmattan där man självklart måste göra nr 2 såpass ogenerat att alla förbipasserande vänder blicken i marken.
No more!
Numera kan man stå kvar på asfalten medans mini bökar omkring för bästa möjliga toaplats.

Elégance kopplen är snygga i lackfinish och finns i 8 färger att välja mellan, tyvärr enbart i 5 m storleken som brukar vara overkill för riktiga minis, men visst blir man sugen?


till mini:

116345-452

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback