beverly hills chihuahuaFör några veckor sen surfade jag på ett Walt Disney fenomen på Youtube, traliern till filmen Beverly Hills Chihuahua som har Usa realease i september i år. Trailern var verkligen.. intressant. Min reaktion likadan.
Efter snabb research fick jag reda på filmens story som handlar om Hollywood-brat-vavvan Chloes möte med sitt lite mindre "glamorösa" men tuffa ursprung och som ger upphov till ett spännade äventyr. Rätt kul idé med tanke på alla rolig hundstuff och minivovvar bortsett från fejktalande och halvt animerade hundar tänkte jag. Och visst är det väl kul när starka (och för många svenskar, negativa) mediabegrepp ännu mer blåses upp av framstående underhållningskällor och bekräftar fenomen man mycket och länge pratat om, fenomen som många redan trott (eller hoppats på) dött ut? Sophia klappar händerna. Ska man skratta, gråta eller bara njuta? Beror på hur man ser det.

Rekationerna på trailern, som inte riktigt får filmen att framstå som sevärd, har på andra sidan atlanten varit enorma. En hel "Youtube våg" har skapats med folk som även i skrivande stund laddar upp sina eller bekantas reaktioner på vad man kallar en Disney tragedi. T o m The New York Times har gjort en story om reaktionerna. En del reaktioner och kommentarer är helt hillarious roliga som t e x filmklippet från Youtube användaren "marxmith" och hans kommentar strax efter att ha sett trailern:
- "Hear that sound?.. Sounds like a lawnmower engine ... Yeah that's Walt Disney spinning in his grave." HA HA!
  Det är upp till bevis hur filmen verkligen kommer framstå på duken. Vavvaintresset kommer mycket troligt öka hos den yngre generationen (som är den som har mest intresse av och kan uppskatta en sådan film) men en sak är säker - hundmode- och hundtillbehörsutvecklingsföraktet lär inte precis minska efter en film som denna.
- Aiiiiij chee wow wa!trailer (för er som lyckats undvika den):


Kommentarer
Postat av: Noren :D

haha gud, den måste jag se HAHA

så otroligt dåligt att man måste se.

2008-09-17 @ 15:11:51
Postat av: Maria

HAHAHA


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback