kreativ blogger?

Har fått 2 utmärkelser nu i dagarna, "Kreativ Blogger [award]"! Guuu så söta ni är! Det där med utmärkelser är ju bara för "eliten" har jag hittills tänkt. Dessutom, jag är väl en stackare att utnämna haha! Bloggar så lite nu förtiden att man skäms, annat var det där 2006-07, bloggen var livet typ.
Men tackar så otroligt mycket tejjjer! Helt plötsligt känner man sig jätteuppskattad och får inspiration till att fortsätta! Se till att kika in på
Pompom och Dog Fashion nu alla! Hm, vad gör jag nu då hörrni? 7 stycken!? Hm..





1. På plats nummer ett måste vi placera Posh Poddle - Hundmodebloggen. Första gången jag surfade in till Maggie fick jag nästa tårar i ögonen. ÄNTLIGEN ÄR SVERIGE RÄDDAT! Hehe.. nått sånt. Go dagens outfit, hysterishopping och allt fikande.

2. På andra plats ligger Life of Leif. När vi hittade Leffes blogg 2007 blev jag beroende, läste hela bloggen på en gång. Skön, torr och klockren humor i ord och bilder - rullade runt på golvet i timmar. Chihuahuan Leif och Leifland äger helt enkelt.. LEIF FOR PRESIDENT!

3. Tredje platsen får tappra Prazsky Krysarik killen Tyson och hans matte Jessica, Princessjess. NI ÄR HJÄLTAR! Så mycket elände de får stå ut med p g a av grov oseriös avel och en uppfödare som inte tar ansvar. Tyson är ständigt hos veterinär p g a inavel.

4. Fjärde platsen går till monc.blogg, en fräsch blogg full med massa snygg design, tankar och sköna frilansarbilder. Monc är vår blogguru, löser alla problem som kan tänkas. LOVE YA! Dessutom, det är här vi kommer kunna följa Siri i sitt nya hem!

5. På femteplats måste vi ju sätta Kenza. På nått sätt känns hon i kontrast mot alla modebloggare så "pure", så himla skönt äkta och.. bekant. Kenza är värd all success. Och så har hon ju söta Chihuahuan Armani vid sin sida! KENZA 4-ever säger vi.

6. På plats nummer sex Inspiration & Design, kan inte få nog av denna underbara inredningsblogg. Vill bara köpa, och köpa och.. ja. TACK Malin för en underbar blogg som får än att vilja jobba arslet av sig för ett kunna köpa till sig ett snyggt hem!

7. Vi placerar på plats nummer sju Rudolph för sin superläckra fotoblogg. Fotografmatte Eva fotar sköna studiobilder på Chihuahuan Rudolph och här hemma sitter vi och dregglar så snygga foton som tas. MEGAAVIS ja.


Hm.. Ja.. Alla dessa är väl inte direkt "kreativa" i designbemärkelsen, men. alla skapar vi historia på olika sätt. Surf on nu!

Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Tusen tack sälla du för den jättefina utmärkelsen!

U make my day! :D Kram på dig!

2009-01-23 @ 07:42:40
Postat av: Malin Inspiration & design

made my day menar jag ::: :) morgontrött. =)

2009-01-23 @ 07:43:24
Postat av: Leffe

Hej!



Och tack för den fina utmärkelsen!



Leverpastej?

Jag fick ifrån Tiny Terrors i Norge. Är det eran gamla blogg?



Blog on...

/Leffe

Postat av: jess

Tack så jätte mycket :) Det värmer! kram Jess och Ty

2009-01-23 @ 12:26:25
URL: http://princessjess.blogg.se/
Postat av: Julia

jag älskar kenzas blogg:D

2009-01-23 @ 17:50:27
URL: http://madebyjulia.blogg.se/
Postat av: Kattis och Sam

:D

2009-01-23 @ 20:02:58
URL: http://dogfashion.blogg.se/
Postat av: Hundmodebloggen/Emma

Tack söta du! Hysterishopping? Haha, ja det kan man väl lugnt kalla det :)

Stor kram!

2009-01-23 @ 23:12:37
URL: http://poshpoodle.blogg.se/
Postat av: Marielle

Nu har jag startat upp en ny tävling med 3 gånger högre vinster än tidigare! Var med och tävla varje dag du med :-)

2009-01-24 @ 14:51:55
URL: http://marielletorgersson.blogg.se/
Postat av: s

Vet du vart kenza köpte armani? och om han är blandras med en pappillion? kram

2010-05-13 @ 23:03:31
URL: http://susannapettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback