3 veckor




3:e veckan nu och tiden verkar inte räcka till! Idag helt plötsligt står öronen på Sigird rakt upp! Hallå liksom vänta på matteeee (som är pinsamt seg nu givetvis). De 2 senaste dagarna så känns det som man har 2 helt nya personer här. Det tuggas och nosas och tittas och stapplas.
Igår för första gången såg jag valparna leka med Selma! Slå upp tassen mot nosen på mamma och nafsa lite vänligt i munnen. Selma blev helt till sig av glädje när hon såg de små rullta omkring på sina vingliga ben så hon snurrade runt, fick lekspel och sprang efter en leksak, - llillah! Så stora är det inte riktigt än.
Trodde Selma skulle bli en sån där mamma som ploppar ut ungarna, matar, sköter och nattar utan en min för att sen lägga sig och sova och vakna upp 10 år äldre, men hon förvånar matte! Selma är SÅ duktig, tuttarna är blå av allt sugande, småtjejjerna är som 2 vilddjur när det är matdags! Över och under varandra med knyttassar och snabbt utbyte av dåliga tuttar till nya. Herregud tur att det bara blev 2! Men hon är rätt slut emellan åt Selma, sticker upp i mattes säng och gräver sig djupt in under täcket och kan sova länge. Men så fort det hörs ett pip går hon och tittar till dom.
  Pip förresten, i förrgår höll jag Sigrid i händerna (blir mycket gosande nu kan ni gissa) och hade på lite musik, plötsligt hörs ett pipskall kort som en hickning men regält för att vara från en sån liten hund! Jag hoppa till av förvåning, senare hördes ett knorrmorr när hon lekte med Selma - hon e så kul, har massa små ljud för sig!
Sigrid kallas numera fisen, hon är en riktig liten prutthund, förstår inte hur det kan lukta så mycket från en sådan liten! Too much food yes. Sigrid väger hela 600 gripande gram idag (!)! Somebody needs to learn how to use those sticks attached to her belly (blev rätt chockad då jag inte vägt henne på några dar)!
  Siri är fortfarande rätt skygg och det behövs mer tålamod, hon kryper direkt til närmste värmekälla när man sätter ner henne på en filt men hon är så näpen på något sätt! Vet inte hom hon kommer bli en riktig crybaby för Selma var rätt blyg som valp och se vad som hände med henne (The Royal BItch!). Siri har börjat ljusna något enormt i pälsen nu och tan teckningen är mer tydlig också, vad ska det bli för färg på dig lillan? Förresten, hon har börjad fisa nu också.. Siri väger nu 484g.
Nu är det svårt att ha en favvo, Sigrid är go för att hon är så otroligt framåt och social, Siri för att hon är så liten, näpen och behov av mer omsorg - hur ska det bli med er månntro era små råttor?
Svårt att få bra bilder idag, alla blev suddiga förutom tråkbilder sorry! Matte vill ha riktig kamera ja.. Det kommer en filmsnutt imorrn allafall :D




Kommentarer
Postat av: monc

Hjälp vad fort dom utvecklas.. :S Man hinner ju inte med.. ;) Skoj med ett filmklipp till. ;)Det senaste du gjorde var grymt bra. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback