mode, mingel och the mini

[uppsala]

116345-425

I början av veckan blev vi inbjudna till en hundmodeshow som skulle hållas nu i helgen här i Uppsala. Själv hade jag hört rykten om en ny djuraffär med hundkläder och som skulle ha omklädningsrum till hundarna (!) men trodde att det var ett skämt eller ett missförstånd (Uppsala liksom..). Men ryktena visade sig stämma, lite i utkanten av Uppsala kan man hitta Djurhobby – det bästa som hänt hundshopping i staden någonsin typ!
Det var delar ur kollektionen av isländska hundmärket Theo som skulle visas upp i en minishow under Djurhobbys "Theo-dagar" och vi fick också höra att Mona och Engla Isabella skulle medverka i showen, självklart blev vi nyfikna!

Runt lunchtid idag, Lördag, grabbade jag och Selma skräpkameran (som tyvärr var den enda som fanns tillgänglig), drog med oss momo och körde ut till Djurhobby.
- Wow, dom hade verkligen omklädningsrum! Stort utbud av Theo och Puppia + annat i hundväg, förstås,  jag blev rätt imponerad.
Vi träffade Theos representant (som självklart var lika trevlig irl som via mail) såg showen, fotade och hann mingla en hel del med uppsala-vovvar och ägare!
Självklart fick vi tillfälle att hälsa på "doggiewalkens" stjärna, The mini, Engla Isabella. Det var riktigt kul att äntligen få träffa dom båda irl, Mona och Isabella. Speciellt när det bara var för någon vecka sen jag skrev om dom här i bloggen och undrade vart dom tagit vägen..
Mona tränar en hel del med Isabella och det var kul att se The mini göra diverse imponerande trick som rundade av showen – dom har verkligen ett skönt samspel, också motivationen för att dom vann Top Dog.
Efteråt hann vi fota dom båda och snacka lite.
Soft dag tyckte Sophia! Alltid kul när det händer grejjer!
Vad tyckte Selma om Top Dog stjärnan då? Pjaa, det blev ingen bitchfight i allafall! Ett gott betyg! Jag har en känsla av att duon lyckas charma de flesta som kommer i deras väg, och inte bara tack vare Top Dog..

Håll ögonen öppna i veckan, Royal S exclusiv läsning väntas!


116345-504
Foto & Layout: Sophia Söderström

Djurhobby – namnbyte har gjorts och ny sajt under konstruktion
Theo

 

Kommentarer
Postat av: Martina

Åhhh... Varför var inte Jack och jag också bjudna???

Postat av: Veronica

Hej!
Flitig läsare av din blogg, även hundägare.
Dock inte så liten som selma, men nästan.
Undrar lite var man hittar den här butiken.
Adress och så.
MVh Veronica

2007-02-18 @ 19:03:06
Postat av: sophia

Till Martina:

Det var inte så många där faktiskt :(, men nästa gång kan jag höra av mig om du vill!!!

2007-02-18 @ 19:15:49
URL: http://royals.blogg.se
Postat av: sophia

Till Veronica:

Kul att du gillar bloggen! Har ett 20-tal besökare varje dag men bara ett fåtal som tar sig tid att kommentera inläggen ? blir lika glad varje gång nån skriver en rad, tack!
..Butiken finns på stångjärnsgatan 11 i Uppsala. Lite i utkanten (Boländerna). Värt ett besök absolut!

2007-02-18 @ 19:20:58
URL: http://royals.blogg.se
Postat av: Martina

Ja!!! Hör jättegärna av dig nästa gång!!! Puss!

2007-02-20 @ 13:13:53
URL: http://stylishdogblog.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback